Mommy style logo

Közösségi oldalak
 

Rólunk

mommystyle-logo-dark

Ficsór Árpádné Irénke vagyok, a Mommy Style kismamaruha tervezője, és készítője.

 

Világéletemben nagyon szerettem a divatot, a szép ruhákat. Ez inspirált arra, hogy a divat szakmában valósíthassam meg álmaimat. Cégünk több mint 25 éve 1989-ben alakult meg, „Törpöltő” gyermekruha készítőként voltunk ismertek.
Ami a  2004-es profil váltás óta motivál bennünket: olyan
kollekciókat tervezni, amelyek darabjai a stílusos kismama ruhatárának ékkövei lehetnek.
Fő inspirációnk, hogy kismamáink kényelmesen, divatosan töltsék el mind a 9 hónapjukat és, hogy kereskedőink jó szívvel árulhassák termékeinket. Ruháink nagy részétől a baba születése után nem kell megválni, a gardrób kedves darabjai lehetnek.
Fontos szempont, hogy a leendő anyukák számára az öltözködés ne luxus, hanem mindenki számára elérhető legyen, ezért alakítottunk ki nagyon baráti árakat.
A több évtized tapasztalata és a nagy szakmai gyakorlat tett bennünket sikeressé.
Kismamaruha kollekcióinkat minden szezonra a legújabb trend szerint állítjuk össze, figyelve arra, hogy kiváló minőségű testbarát anyagokat használjunk fel, hogy a kismamáink komfort érzete biztosítva legyen.
Bolthálózatunk dinamikusan növekszik. Már az egész ország területén képviseltek vagyunk.
Fontosnak tarjuk, hogy viszonteladói üzleteinkkel jó kapcsolatban legyünk, és minden igényüket kitudjuk elégíteni. Legtöbb kereskedőnkkel baráti kapcsolat alakult ki. Időt szakítunk arra, hogy személyes és üzleti kapcsolatainkat erősítsük. Különleges kéréseiket akár méretben, akár fazonban igyekszünk kielégíteni.
Kizárólagosságot biztosítunk kiskereskedőinknek számára az által, hogy termékeinket egy nagykereskedés sem forgalmazza.
A legújabb darabok viszonteladóink számára Dunaharasztin, a telephelyünkön, vagy mozgó autónkon érhetőek el, mellyel egyeztetés után partnereinket felkeressük.

Ficsór Árpádné Irénke aláírás

Divattervező

Partnereink mondták rólunk…

Idézőjel