Mommy style logo

Közösségi oldalak
 

GY.I.K.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor vásároljam meg az első kismamaruhát?

– Amikor érzed, hogy kezd kényelmetlen lenni a ruha, amit eddig használtál.
– Ez lehet akár a második hónap is. A nadrágok és szoknyák derékrésze elasztikus pamutból, állíthatós gumirésszel készülnek, így van hely a has növekedésének.

Mekkora nadrágot vegyek?

– Ne túl nagyot, de ne is repedjen szét rajtad. Akkorát, hogy jól nézzél ki, és jól érezd benne magad. Szerencsés esetben csak a pocakméreted fog változni, annak meg lesz hely a kismama nadrág anyagának rugalmassága miatt.

Hol érdemes megvásárolni?

– Mindenképpen üzletben érdemes megvásárolni, ahol meg lehet próbálni, meg lehet tapintani az anyagát, meg lehet nézni a varrás minőségét.
– Soltvadkerti mintaboltunkban, kedvező áron.
– Minden nagyobb városban Mommy Style viszonteladói üzletekkel jelen vagyunk a legújabb kollekcióinkkal. További információért bátran fordulhatsz hozzám, szívesen segítek. Telefonszámom: 06-70/322-4000, vagy e-mail címem: info kukac mommystyle.hu

Mi legyen a kismamaruha anyag összetétele?

– Érdemes testbarát anyagú, természetes anyagból készült ruhákat keresni. De ez függ attól is, hogy mennyire vagy érzékeny a műszálas holmikra.
– Legyen az kismama nadrág, kismama szoknya, vagy  kismama felső, mindenképpen rugalmas anyag legyen. Fontos a kényelem, a tágulás szempontjából is.

Hány garnitúra kismamaruhát érdemes vásárolni?

– Egyszerre nem érdemes túl sok kismamaruhát vásárolni, meg kell várni, hogy mennyire fog változni az alakod. Inkább egy kicsit később ajánlott megint vásárolni. Váltóruhának mindenképpen lennie kell.

Terhesség után milyen ruhát tudok viselni?

– Bátran ajánlom a kismama nadrágokat a terhesség után is, amíg nem nyered vissza az eredeti alakodat. Poci résznél a pamut jól leszorítja a hasad, és védi a derekadat. Ha szereted a csípőnadrágot, akkor csupán annyit kell tenned, hogy lefejted a derékrészét, és máris divatnadrág lesz belőle.
Pólóink nagy részét szülés után is használhatod. Ha mellnél keresztben átlapoltat veszel, könnyedén szoptathatsz, úgy hogy nem kell levetned a felsődet.

Na jó de mennyibe kerülnek a Mommy Style kismamaruhák?

A jó hír az hogy semmivel nem drágább, mint a nem kismamaruhák. Árakért bátran hívj bennünket, nem fogsz csalódni.

Hol tudom megvenni a nekem tetsző Mommy Style kismmamaruhát?

Remek kérdés! Több mint 30 magyarországi Mommy Style viszonteladói üzletben várunk, hogy kiválaszd magadnak a hozzád legjobban illő, egyéniségedet leginkább kifejező, divatos kismamaruhát.